Motivul pentru care Ana Morodan a plecat de acasă la 15 ani: „Am fost copilul de care nu a avut grijă nimeni.” Contesa digitală a vorbit despre copilăria ei nefericită

15 08. 2024, 09:15

Ana Morodan a mărturisit care a fost motivul pentru care a plecat de acasă la vârsta de 15 ani. „Contesa digitală” a avut o copilărie nefericită. Iată ce a mărturisit! 

Ana Morodan nu a avut o copilărie ușoară, iar relația cu părinții ei a afectat-o atât de mult încât aceasta a luat decizia de a pleca de acasă. Mai mult, mediul în care a crescut i-a afectat și relațiile cu bărbații. 

Ana Morodan, despre familia ei 

Invitată în emisiunea „În Oglindă”, vedeta a făcut dezvăluiri dureroase despre copilăria ei. Ea susține că nimeni nu a avut grijă de ea, iar acest lucru a împins-o spre independență. 

„Trăiam ca familia Addams. Dacă vrei să îți spun că zâmbeam toți la masă și eram fericiți, răspunsul nu este ăsta. Am fost copilul de care nu a avut grijă nimeni. Nu am fost o familie fericită. Poți să mănânci cu lingurița de argint și să fii și copil neglijat. Mi-am blamat ani de zile părinții pentru anumite atitudini care au fost manifestate față de mine. 

După ce părinții mei s-au stins din viață, mi-am dat seama că eu am uitat un detaliu foarte important. Părinții mei au trăit într-o epocă în care eu nu am trăit. Părinții mei aveau probleme ca părinții tuturor: ce să pună pe masă mâine, cum să împărțim o banană la toată familia. Lucrurile astea le-am înțeles când nu au mai fost în viață. Nu au fost niște părinți model. Tatăl meu a fost foarte mândru că are o fată. Mama a fost o femeie foarte elegantă”, a spus Ana Morodan în cadrul emisiunii. 

A plecat de acasă la 15 ani 

Lipsa liniștii și situația stresantă din căminul părintesc au făcut-o pe Ana Morodan să plece de acasă la vârsta de doar 15 ani. Contesta digitală susține că nu a fost vorba de violență fizică, ci verbală. 

„La 15 ani am ales să mă mut din casa în care locuiam cu părinții mei pentru că îmi doream liniște. Era o situație tensionată în casă. Mi-am dorit să am un loc al meu. Am avut grijă de părinții mei până au închis ochii. Dacă făceam 1000 de lei, 700 le trimiteam părinților. Dar am înțeles că dacă vreau să performez trebuie să am locul meu. Nu a existat violență fizică, dar a existat violență verbală. 

Am trăit atât de mult stres și epuizare psihică, încât nu mai pot să fac acest exercițiu, să mă duc până acolo. Nu îmi mai aduc aminte. Mintea are o capacitate de a se adapta și de a închide anumite momente care sunt șocante sau traumatizante. Oamenii te dezamăgesc, lucrurile nu te dezamăgesc niciodată. Pe mine m-a dus mult înainte chestia asta” , a mai spus vedeta.

Cum i-au fost afectate relațiile

„M-a impactat ce am văzut acasă în două relații pe care le-am avut. Am avut o relație și partenerul meu venea dintr-o familie iubitoare, grijulie. Și mi-a spus la un moment dat: . Și eu i-am zis că aberează, că dacă fac o criză e super motivată. Și peste ceva timp mi-am dat seama că are dreptate, pentru ca eu acționez cum am văzut acasă. La fel cum partenerul meu a văzut acasă doar armonie, eu am văzut paranghelie”, a mai spus Ana Morodan pentru sursa citată. 

Sursă foto: social media